20 Μαΐου 1999 (της Αναλήψεως)

 

Αγαπημένη … Έφτασε ο καιρός που το Έργο σου θα μεταβληθεί. Άλλοι, συνεχιστές της ως τώρα εργασίας σου, θα μεταφέρουν μηνύματα των Διδασκάλων στον κόσμο των ανθρώπων. Τα μηνύματα θα πυκνώσουν και όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αντιλαμβάνονται την παρουσία μας. Θα την ερμηνεύουν ως Φωνή των Αγγέλων ή Φωνή του Εαυτού (τους) ή σημάδι του Θεού ή επιστροφή του Ιησού, όπως είχε προείπει – και όλα αυτά είναι σωστά. Η κατανομή των ισορροπιών θα αλλάξει. Η σιωπηλή Δύναμη θα εκδηλωθεί. Το νέο Δέντρο θα απλώνει ρίζες βαθιές στο χώμα και η βροχή θα το ενδυναμώσει, ώσπου να γίνει ψηλό και δυνατό. Μην πιστεύετε παρά τα λόγια Μου, τα λόγια του Θεού. Είναι εύκολο να φυτρώσει ο σπόρος του πανικού και της απελπισίας στην ψυχή που το χώμα της είναι ο φόβος, γι' αυτό μη φοβάστε και μην παρασύρεστε απ' τα λόγια των ψευδοπροφητών και δήθεν ερμηνευτών του Ιερού Λόγου.

Ε γ ώ   ομίλησα σε αγαπημένα πρόσωπα και υπέδειξα τη χαρά.

Ε γ ώ   προφήτευσα τη Νέα Εποχή της αγάπης και της σοφίας.

Ε γ ώ   φώτισα το δρόμο της γνώσης και της Ένωσης.

Όποιος νομίζει ότι γνωρίζει την Οδό της Επανεμφάνισής Μου, εκείνος βρίσκεται μακριά από Μένα. Διότι κανείς δεν γνωρίζει τα Βήματα του Όντος στα ίχνη του Δημιουργήματος του Πατρός Μου. Όποιος περιμένει να αναγνωρίσει το Νέο Μου Πρόσωπο ανάμεσα στο σκότος της βίας, εκείνος δεν έχει τα μάτια για να με αντικρύσει. Όποιος συντηρεί στην καρδιά του φόβο και αγωνία, εκείνος δεν έχει στρώσει το λίκνο όπου θα ξαναγεννηθώ.

Και συ, αγαπημένη, με τα κρυστάλλινα μάτια, εσύ, γυναίκα με την καρδιά της αθωότητας και την αφοσίωση της Σελήνης, εσύ πια πορεύεσαι μαζί Μου, κρατώντας Μου το χέρι στα βήματα του Ουρανού. Σε σένα, πιστή φίλη, χαρίζω τη Φωνή Μου, αυτή που μεγάλωσε σαν άξια μητέρα, για να τη φέρεις στον κόσμο. Η Γέννηση συντελέστηκε. Δε φεύγω από κοντά σου, Εγώ είμαι ο Νυμφίος που έρχεται για να μην Τον ξαναχάσεις πια. Δε θα είσαι ποτέ ξανά μόνη γιατί Εγώ ζω μέσα σου.   Ε ί σ α ι   ε λ ε ύ θ ε ρ η.

Ιησούς