42. Θεραπευόμαστε συνδεόμενοι με το Φως

1η Ιουνίου 2002. Είμαι βέβαιη ότι ο κυματισμός του φωτός συνδέεται άμεσα με τους παλμούς της καρδιάς του ανθρώπου. Συνδέεται άμεσα με τα πάντα, αλλά ειδικά με την ανθρώπινη καρδιά και γι' αυτό έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Το Φως θεραπεύει τα πάντα.

Ποιο είναι το πράγμα το πιο δύσκολο;
Αυτό που σου φαίνεται πιο εύκολο:
Να βλέπεις με τα μάτια σου
Αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σου.

Γκαίτε


Ο Γκαίτε μας θυμίζει το πιο δύσκολο. Ζώντας, αποκαλύπτεται σε όλους μας, πόσο δύσκολο είναι να βαδίσουμε ακολουθώντας το πιο εύκολο, αυτό που είναι μπροστά στα μάτια μας, το μεγαλείο που μας έχει αποκαλυφθεί. Ζούμε, όμως, και ξέρουμε ότι συνδεόμενοι με το Φως τα θεραπεύουμε όλα. Αυτό το «συνδεόμενοι με το Φως» είναι η μεγάλη Τέχνη, η Τέχνη της Ζωής.
Πέντε χρόνια αργότερα βρίσκομαι με μία φίλη που ασκεί επίσημα το επάγγελμα της βελονίστριας. Παρατηρώ έναν βελονισμό. Αρχικά, και αφού έχει τοποθετήσει τις βελόνες σε διάφορα σημεία του σώματος του ανθρώπου που κάνει βελονισμό, βλέπω να αναδεύεται όλη η ενέργεια. Μετά, σε μαύρο φόντο βλέπω κόκκινες μπάλες με λεπτά περιγράμματα που πάλλονται διαρκώς και έντονα. Αυτό διαρκεί αρκετή ώρα. Τελικά βλέπω όλα τα χρώματα της αύρας να εμφανίζονται στη μέγιστη δυνατή διαύγεια που έχω δει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η ενέργεια είναι σε μεγάλη αναζωπύρωση και το πεδίο είναι ιδιαίτερα αναζωογονημένο. Κατάλαβα ότι ο βελονισμός καθαρίζει και αναζωπυρώνει την αύρα, με αποτέλεσμα και το υλικό σώμα του ανθρώπου να αναζωογονείται.

Ο άνθρωπος που είχε δεχτεί τον βελονισμό, σηκώθηκε μετά την όλη διαδικασία με μεγάλη ζωντάνια και κέφι. Παρατήρησα ότι και ο βελονισμός αποτελεί άλλον έναν τρόπο σύνδεσης με το φως και τις ευεργετικές του δυνάμεις.