61. Οι Δάσκαλοι στέλνουν Φως στο έργο
Σεπτέμβρης 2007. Βλέπω ένα όραμα. Ένα Ον από φως με μεγάλες φτερούγες φωτός φέρει πάνω του τον Οδηγό της φίλης μέσα στον οποίο φαίνονται όλοι οι Δάσκαλοι που μας βοηθούν αυτήν την εποχή, ως φωτεινές μορφές. Απέναντί τους στέκεται η ίδια η δημιουργία αυτού του site. Όλοι μαζί στέλνουν Φως στην προσπάθεια αυτής της δημιουργίας.

Παίρνω δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω την προσπάθεια να καταλάβω τον εαυτό μου βαθύτερα και ουσιαστικότερα· να παρακολουθώ το υποσυνείδητό μου και τον τρόπο που εκδηλώνεται· να βλέπω πόσο πολύ απέχω από την αλήθεια και να πετάω ό,τι με οδηγεί οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτήν. Η Αλήθεια είναι ο μοναδικός μου στόχος.

Ξέρω πια μέσα μου ότι όλες μου οι προσπάθειες σ' αυτή τη ζωή γίνονται για να γνωρίσω τον εαυτό μου, να τον αποδεχτώ, να παροπλίσω το εγώ μου και να βουτήξω σ' εκείνη τη μοναδική αλήθεια που ταυτίζεται με τη θεϊκή Αλήθεια και είναι στο βάθος της ίδια για όλους μας.

Είδα με τα ίδια μου τα μάτια την αλλαγή της δόνησης της ψυχής μου από μπλε σε βιολετί. Έχω μέχρι σήμερα διαπιστώσει βιωματικά ότι σ' αυτή τη φάση πρέπει να μείνω τόσο καιρό όσο χρειάζεται για να στερεωθούν μέσα μου οι αλήθειες και να ισχυροποιηθεί η πίστη μου. Το ότι είδα την αύρα δεν σημαίνει ότι η πίστη μου είναι ακλόνητη. Σε όποια σημεία υπάρχουν ακόμη μέσα μου ανάγκες, με καθιστούν ευάλωτη και επιρρεπή στο να πέφτω χαμηλότερα από την ύψιστη θετική συχνότητα. Η σταθεροποίηση της δόνησης μέσα σε κάθε άνθρωπο, είναι μία διαδικασία που παίρνει καιρό όπως και όλες οι αλλαγές. Άλλωστε αυτή την πτώση παλεύουμε ουσιαστικά όλοι οι άνθρωποι και γι' αυτήν την πτώση μιλάνε οι Γραφές, δηλαδή την ενεργειακή πτώση από τη μία Αλήθεια. Ο Δάσκαλος λέει «...να γνωρίζετε ότι ο μετασχηματισμός της συμπαντικής ενέργειας, δηλαδή η λειτουργία των κέντρων, δεν είναι θέμα εντολής του νου, αλλά αποτέλεσμα εργασίας σε αντίστοιχα βιώματα.» Ζώντας θα τα γνωρίσουμε όλα.

Η αλήθεια που βιώνω τα τελευταία χρόνια είναι ότι υπάρχει ένας ολόκληρος αόρατος κόσμος που είναι πλέον ορατός, εφόσον έστω και ένας τον βλέπει!... Στην περίπτωση της αύρας έχουν υπάρξει στο παρελθόν και υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο που τη βλέπουν, πιστεύω μάλιστα ότι σταδιακά θα γίνει περισσότερο ορατή και αναγνωρίσιμη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η θέαση της αύρας με κάνει ευτυχισμένη, ανοίγει την ψυχή μου και την καρδιά μου προς τους ανθρώπους και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω.
 
Main menu