22. Είναι το δώρο που μου χάρισαν

 

Γλυκιά μου, χθες βράδυ σκεφτόμουνα την αγάπη που σούχω ... Είναι μεγάλη, μα πάλι δεν μετριέται ... είναι πλατιά μα όλο και διευρύνεται. Με κάνει να νιώθω συγκίνηση και με φορτίζει περίεργα. Είναι η πιο ποιοτική αγάπη που γνωρίζω, είσαι ο εαυτός μου, που όλο με εκπλήσσει. Αυτή η αγάπη δεν έχει σύνορα ούτε και χρώμα, γι' αυτό δεν αλλοιώνεται. Δεν έχει κίνητρο, γι' αυτό είναι ελευθερία! Είναι η αγάπη στο μεγαλείο της και ζει αιώνια. Είναι ο τρόπος που πρέπει κάποτε να αγαπάμε όλους τους ανθρώπους. Είναι η αγάπη που σε κάνει να αισθάνεσαι πληρότητα γιατί σου επιστρέφεται. Είμαι τυχερή που έφτασε η ώρα να μπορέσω να νιώσω τέτοιο υπέροχο συναίσθημα για άνθρωπο ... Είναι το δώρο που μου χάρισαν, μετά τις μεγάλες «απώλειες» της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων για ό,τι με έκαναν να νιώσω.

Γλυκιά μου, σου γράφω αυτό που αισθάνομαι γιατί δύσκολα θα σου το περιγράψω προφορικά. Σε σκέπτομαι συνεχώς και σου «στέλνω» ό,τι πιο αγνό διαθέτω για να σε προστατεύει.

Όταν μιλώ μαζί σου και σου αποκαλύπτομαι, μιλώ με Εκείνον! Όταν σου γράφω, είναι για να μιλήσω καλύτερα μαζί Του (και βέβαια εσύ είσαι η αιτία για να το κάνω). Μούστειλε εσένα για να με οδηγήσει σ' Εκείνον, όπως το ζητούσε η δική μου αντίληψη ...

Γι' αυτό και στη σχέση μας βρήκα εμένα και ένιωσα ταπεινά λίγη απ' την αγάπη Του! Μέσα από Εκείνον συμβαίνουν τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή μου. Μέσα από Εκείνον βρήκα εσένα, τα παιδιά μου, τη φύση. Μέσα στην Αλήθεια Του βρήκα τον εαυτό μου!