11 Ιανουαρίου 1996

 

Ο Θεός προστατεύει τους αγαπημένους του ανθρώπους από κάθε κακό, από κάθε πειρασμό και κάθε εκπρόσωπό τους. Πλησιάζει η ώρα που οι δίκαιοι θα καρπωθούν τα αποτελέσματα των πράξεών τους και οι άδικοι θα γνωρίσουν το αληθινό πρόσωπο της αδικίας που διέπρατταν. Πλησιάζει ο καιρός που οι τίμιοι θα πληρωθούν και οι άδικοι θα θρηνήσουν. Πλησιάζει ο καιρός που οι εργάτες του Καλού θα λάβουν θέση δίπλα στο Δημιουργό τους και οι ανάξιοι θα κατακρημνισθούν στα πέρατα του βασιλείου του σκοταδιού.

Κανείς δεν μπορεί να αγγίξει ούτε μια τρίχα απ' τα μαλλιά του ανθρώπου που μέσα του βασιλεύει ο Θεός. Καμιά ανησυχία για το γήινο παρόν ή το μεταθανάτιο μέλλον δεν μπορεί να φωλιάσει στην αγνή και φωτεινή καρδιά. Κανένας προφήτης του κακού δεν μπορεί να φυτέψει εκεί σπόρο φόβου. Τρέμετε άπιστοι, γιατί πλησιάζει η ώρα της δικαιοσύνης. Ο άγγελος πληρώνει την αγάπη με αγάπη, το μίσος με εκδίωξη. Οι φτωχοί γίνονται πλούσιοι και οι κουρασμένοι αναπαύονται. Οι ταπεινοί διορίζονται στη βασιλεία των Ουρανών, οι άσημοι κερδίζουν την αιώνια δόξα.

Ο ενσαρκωμένος άνθρωπος, που γύρισε στη γη για να σώσει τους ανθρώπους, ενδύθηκε τον μανδύα της αδυναμίας, του φόβου και του τρωτού χαρακτήρα. Γι' αυτό, υποπίπτει σε λάθη και καταρρακώνεται απ' τον ισχυρό πειρασμό. Αποκαλύψτε τον όφι, δαγκώστε το μήλο, γιατί έτσι προστάζει η γήινη υπόσταση και συγχωρήστε τον εαυτό σας, εργαζόμενοι στο δρόμο του Καλού. Ο γήινος κόσμος είναι χώρος μάχης. Ευλογημένοι οι γενναίοι που αποφασίζουν να επιστρατευθούν, συγχωρημένα τα αμαρτήματά τους, γιατί ο σκοπός τους υπήρξε θεϊκός. Μην κρίνετε τους Στρατηγούς σας, αν αυτοί πέθαναν από ανάρμοστο για τη λογική σας θάνατο. Θαυμάστε το έργο τους, ευλογήστε την αυτοθυσία τους και την απόφασή τους να επιστρέψουν στο θνητό κόσμο για να καθοδηγήσουν την ανθρωπότητα.

Ο Θεός τάσσεται στο πλευρό των εργατών του και τους ονομάζει αγαπημένα του παιδιά. Κανείς δεν μπορεί να προσβάλλει τους εκλεκτούς του Θεού και όποιος το τολμήσει προσεταιριζόμενος δυνάμεις του σκότους, τον περιμένει τρομερή τιμωρία. Η αγάπη του Θεού δέχεται στους κόλπους της όποιον ζητήσει να βρεθεί εκεί και να απολαύσει τους καρπούς της αιώνιας ζωής. Αλοίμονο στους διασαλευτές της ειρήνης, αλοίμονο στους κακοποιούς. Η Δευτέρα Παρουσία είναι κοντά!

Ιησούς