4 Ιουνίου 1996 (βράδυ)

 

Η αρχαία ελληνική μυθολογία περιλαμβάνει πολλούς συμβολισμούς, με τους οποίους μπορείτε να ασχοληθείτε. Οι Αρχαίοι Έλληνες υπήρξαν λαός φωτισμένος, που έζησε σε μια εποχή ευνοϊκή, καθότι πολλοί Διδάσκαλοι βρίσκονταν κοντά στη Γη, στο συγκεκριμένο γεωγραφικό μήκος και πλάτος. Οι επιστήμες βρέθηκαν επίσης σε άνθηση, και πολλά ερωτηματικά μπορούν να απαντηθούν αν ανατρέξει κανείς σε αυτές τις πηγές. Είναι σημαντικό για τους νεότερους Έλληνες να γνωρίσουν την ιδιαίτερη εκείνη περίοδο της Ιστορίας τους, γι’ αυτό υπάρχουν σήμερα πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με μεγάλη αγάπη γι’ αυτό. Είναι σημαντικό οι προσπάθειες να είναι συντονισμένες και να αποσκοπείτε στη συνεργασία. Η συνεργασία πάντα ενισχύει το δημιουργηθέν αποτέλεσμα με ισχυρή αύρα, το πλουτίζει με πλούσιες ενεργειακές δονήσεις και προστατεύει τους ανθρώπους από το αίσθημα εγωισμού και χωριστικότητας.

Νιώθεις μια ισχυρή παρόρμηση να σε κρατάει στην Ελλάδα, και αυτό είναι ζητούμενο, γιατί οι δυνάμεις σου είναι απαραίτητες εκεί. Ξέρεις πως δεν πρέπει να δελεαστείς, και δεν θα το κάνεις, γιατί μια χωρική απομάκρυνση θα αποσυντονίσει τη συγκέντρωση συγκεκριμένων ανθρώπων γύρω από σένα και θα καθυστερήσει τη δημιουργία του εσωτερικού πυρήνα των ανθρώπων της Νέας Εποχής.

Η ασφαλής αποστασιοποίηση (ενν. από ο,τιδήποτε γήινο και υλικό) σημαίνει πως σε περιπτώσεις επιλογής ηθικού χαρακτήρα πρέπει να μπορείς πάντα να εγκαταλείψεις κάθε προσκόλληση και εξασφάλιση ή άλλου είδους παροχή. Το ηθικό έργο είναι το σημαντικότερο και πρώτιστο, και οφείλεις να το προτάσσεις έναντι οποιασδήποτε αποδοχής.

Προσοχή στους συμπεριφορολογικούς χειρισμούς. Να απαιτείς από τον εαυτό σου να δέχεται τα λάθη των άλλων και να συγχωρεί, και να μην έχεις καμιά απαίτηση από τους άλλους να ανέχονται τα δικά σου λάθη και αποτελέσματα ανασφαλειών. Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις καθορίζεται βάσει των δεδομένων της ατομικής σου πορείας και δεν ισχύει το ίδιο απαραίτητα και για τους άλλους.

Ξεκουράσου απόψε και προετοιμάσου με επιμέλεια.

Δίας