26 Αυγούστου 1996

 

Πρέπει να προετοιμαστείς για τις μεγάλες αλλαγές που θα αρχίσουν να εμφανίζονται στη ζωή σου από τώρα. Κράτησε τη φυσική σου κατάσταση σε όσο το δυνατόν άριστο επίπεδο, φρόντισε να κάνεις μία άρτια μελέτη, και κινήσου με τόλμη και αποφασιστικότητα. Είναι σημαντικό να μην αφήσεις το χρόνο να κυλήσει αναξιοποίητος, γιατί θα έρθει η ώρα που θα χαρείς για τον κόπο που έχεις κάνει και την αφοσίωσή σου.

Ακολούθησε όποιες κλήσεις έχεις, και όποιους δρόμους ανοιχτούν μπροστά σου. Δεν θα χρειαστεί να χρονοτριβήσεις σε επιλογές ή αποφάσεις, διότι θα βρεθούν τα κατάλληλα άτομα που θα σηματοδοτούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις.

Η καλή φυσική κατάσταση του σώματος είναι απολύτως αναγκαία για να είναι κανείς αποδοτικός. Ο ήλιος, η έκθεση στον αέρα και τη θάλασσα μετατρέπει το σώμα σε μια ηλιακή μπαταρία που «φορτώνει» ενέργεια και ταυτόχρονα εκλύει σε μεγάλο ποσοστό. Είναι φρονιμότερο κανείς να μην εκτίθεται στον ήλιο όταν έχει να εκτελέσει την ίδια μέρα κάποιο έργο που απαιτεί όλη του την ενεργειακή συγκέντρωση. Κι αυτό γιατί το ηλιακό φως «αναγκάζει» το φυσικό σώμα να λειτουργήσει σαν κάτοπτρο εκπέμποντας όση ενέργεια συγκεντρώνει από το περιβάλλον, με αποτέλεσμα να νιώθει κανείς μετά κόπωση και αδυναμία. Η αυτοσυγκέντρωση σε σκιερό ή σκοτεινό, αλλά ταυτόχρονα σωστά αεριζόμενο χώρο βοηθάει το σώμα να συγκεντρώσει μέσα του και να αποθηκεύσει ενέργεια ώστε να την χρησιμοποιήσει, εννοείται σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατευθύνοντάς την στο στόχο που πρέπει.

Να είσαι φειδωλή όταν αποκαλύπτεις τις εικόνες της παλαιάς σου μνήμης στους ανθρώπους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτήν την ιδέα της μετενσάρκωσης. Απλώς δώσε τους το έναυσμα να προβληματιστούν με την ευρύτερη ιδέα για τον κόσμο, χωρίς να εμμένουν στην περιέργεια για το παρελθόν. Όσα θυμάσαι έχουν συγκεκριμένη σημασία για τη δική σου ζωή ειδικά.

Να θυμάσαι ακόμα πως όσα οι προφητείες αναφέρουν για το μέλλον σου δημιουργούν μεγάλη αντί-δραση στον κόσμο των ιδεών, επειδή έρχονται σε αντίθεση με τον Νόμο του Αγνώστου Μέλλοντος και σου αποκαλύπτονται. Αυτή η αντί-δραση δημιουργεί τις φαινομενικά αδύνατες συνθήκες πραγματοποίησης των προφητειών αυτών.

Αυτό που βλέπεις ως συνθήκες παροντικές «φαίνονται» να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα γνωρίζεις για το μέλλον. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι η υλοποίηση των σκεπτομορφών στο αρνητικό τους, και συμβαίνει αναγκαστικά για να αντισταθμιστεί η παραβίαση του Νόμου που κρατάει το Μέλλον άγνωστο για τους γήινους ανθρώπους. Κατ’ εξαίρεσιν γίνεται η αποκάλυψη σε σένα, επειδή η ζωή σου είναι αφιερωμένη στο Έργο και πρέπει να γνωρίζεις καλά και άμεσα τον προορισμό σου. Αυτό που σου είπα τώρα σου εξηγεί γιατί σου φαίνεται «απίθανο», όπως λες, να υλοποιηθούν οι προφητείες που γνωρίζεις λαμβάνοντας υπόψιν τα δεδομένα του παρόντος.

Πολύ σύντομα θα αρχίσουν να διαφαίνονται τα δείγματα μιας αλλαγής στο ρυθμό εξέλιξης των πραγμάτων. Να ακολουθείς αυτό που μέσα σου θα νιώθεις ότι θέλεις, ότι σε ευχαριστεί. Το συναίσθημα της χαράς και της επιθυμίας θα είναι ο οδηγός σου, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο ή και «απίθανο» μπορεί να σου λέει η λογική σου πως είναι. Μην παρασυρθείς από φόβους, γιατί να ξέρεις πως ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί. Μην αφήνεις χώρο στις αμφιβολίες, ώστε να μεταστρέφουν την επιθυμία που έχεις για κάτι. Επίσης, να μην ξεχνάς πως οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι, και οι σχέσεις πάντα έχουν σημεία μη-επαφής και μη-επικοινωνίας. Δέξου όλα τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται αλλά μην κρίνεις βάσει αυτών, γιατί γι’ αυτό το λόγο συνεχώς παλινδρομείς στην επιθυμία σου και την απόφασή σου. Υπόκεισαι σε εμπειρία αντίθετων συναισθημάτων, μάθε όμως να μην τα διατηρείς πέρα από τον αντικειμενικό χρόνο ύπαρξής τους.

Εγώ είμαι πάντα μαζί σου ακόμα κι όταν σιωπώ. Άφησε τον εαυτό σου να ζήσει όλα όσα θα ακολουθήσουν με πλήρη συναίσθηση του δρόμου σου και χωρίς κανένα φόβο. Η Δύναμη του Φωτός είναι μαζί σου.

Ζάντος