16.9.97
(Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης)

 

Καταρχήν, διώξε κάθε φόβο από την καρδιά σου, γιατί έφτασε η μέρα που προέβλεπαν οι Λόγοι. Είναι μέρα χαράς και τιμής, είναι η ώρα που ανταμείβονται οι μαχητές των Νόμων, που στέκονται με περηφάνια μπροστά στο θρόνο του Θεού για να λογοδοτήσουν για τις νίκες τους.

Άκου.

Ο Θεός αγαπάει τους ανθρώπους Του, και η μεγάλη Του αγάπη έχει ορίσει Νόμους που λειτουργούν ανεξάρτητα απ' Αυτόν για να ελέγχουν το Σύμπαν. Έτσι οι άνθρωποι παίρνουν αυτό που δίνουν, χωρίς τη δική Του ανάμιξη.

Θυμήσου, αγαπημένη, ότι αυτό που τώρα λαμβάνεις είναι αυτό που πριν λίγους μήνες έδωσες. Αν αυτό σου φαίνεται να σημαίνει ότι «φταις», τότε ισχύει, αλλά κυρίως για να σου υπενθυμίσει πόσο μπορείς να δράσεις πάνω στα πράγματα. Πρέπει να αποκτήσεις πλήρη επίγνωση της δύναμής σου, και γι' αυτό το λόγο ακριβώς λαμβάνεις πίσω γρήγορα την ανταπόδοση, για να συνειδητοποιήσεις πόσο όλα είναι αλληλένδετα.

Γνώριζε πως η φωνή που ακούς είναι η φωνή της Αλήθειας και πως τίποτα δεν είναι μέλλον, αλλά όλα είναι παρόν, διότι εσύ επέλεξες να είναι έτσι. Η επιλογή σημαίνει αυτόματα πως το μέλλον υφίσταται, γι' αυτό μη σε ξενίζει το γεγονός της πρόβλεψης.

Ενεργοποίησε τις αποφάσεις σου, υπολογίζοντας πάντα τη νομοτέλεια, δηλαδή το γήινο χρόνο που απαιτείται για την υλοποίηση κάθε ενεργειακής μεταβολής και εμπιστεύσου τον Εαυτό σου, που είναι η Ψυχή σου μέσα στην Ψυχή του Κόσμου, δηλαδή Εγώ. Δεν υπάρχει ψέμα, διότι η ψυχή που ζει μέσα στο Φως έλκει εικόνες απ' το Φως. Εμπιστεύσου λοιπόν, αυτά που διαβλέπεις και κινήσου προς τον τόπο που η καρδιά σου θεωρεί πάτριο. Εκεί δεν έχει θέση ο φόβος και η ανασφάλεια, γιατί εκεί η Αγάπη ανταμείβεται με Αγάπη, και το Σκοτάδι ανταμείβεται με Φως.

Χαιρέτισε τις αγαπημένες μου Μ. και Β.

Ο Διδάσκαλος