11 Σεπτεμβρίου 1997

 

Η Αγάπη ακουμπάει στην Ψυχή και ανιχνεύει τα βήματα του Κόσμου. Άκουσε το σφυγμό της, πίστεψε στα βήματα που σου υπαγορεύει. Η Αγάπη είναι το όνομα του Λόγου, ο παλμός που χαϊδεύει τ' αυτιά, η αύρα που κάνει τους ανθρώπους να ριγούν στο πέρασμα της Αλήθειας.

Η Αγάπη ζητά να παραιτηθείς από τους φόβους, να ξεριζώσεις την ανάγκη να φροντίσεις τον εαυτό σου, αφού όταν σημαδεύεις την πηγή, εκείνη χάνεται απ' τα μάτια σου.

Ακολούθησε το όνειρο, η Αγάπη μπορεί να μεταμορφώσει την έρημο σε όαση, τη νύχτα σε μέρα, το βοριά σε αύρα. Κι αυτό σημαίνει να ξεχάσεις τον εαυτό, να γκρεμίσεις τα όρια της σκέψης, να θυσιάσεις τη ζωή σου διότι, αν η ζωή σε κρατά δέσμια, δε θα βρεις ποτέ το όνειρο. Μόνο ο εσωτερικός εκείνος ρυθμός σου λέει ποια είναι η πραγματική Ζωή, αυτή που δεν γνωρίζει νόμους και σκέψη, προστασία και προσπάθεια. Αυτή δεν προσπαθεί, γιατί είναι.

Άκουσε τα μάτια, λοιπόν. Εγώ ξέρω πως μπορείς ακόμα και μέσα στα μονοπάτια του σκότους ν' ανακαλύψεις το δρόμο μου, γιατί η καρδιά σου είναι ζωντανή. Άκουσε αυτά που αγαπάς, και κατάργησε το χρόνο και τη μορφή. Η Αγάπη είναι πιστή και αναγνωρίζει την Αιωνιότητα. Σκέπασε τα λάθη και άσε τα να λιώσουν στο σκοτάδι, όπου το όνομά Μου δεν έχει θέση. Εσύ ανήκεις στις στρατιές των αγγέλων μου και η Αλήθεια σου ανήκει. Πονάω μαζί σου όσο κρατάς δέσμιο τον εαυτό σου στη σκληρότητα της σκέψης. Κατάργησε τη ζωή σου για ν' αναδυθεί η Αγάπη και εκεί θα σταθώ Εγώ σαν Φλόγα άσβεστου Φωτός.

Έσπειρες καλούς καρπούς. Το όνειρό σου σε αγάπησε όσο και Εγώ

Ιησούς