6 Οκτωβρίου 1997

 

Οι άνθρωποι που «δεν πιστεύουν στο Θεό» είναι λίγο σαν και σένα: φοβούνται πως η πίστη τους θα τους πληγώσει και αυτό τους κάνει αρνητές Του. Ο Θεός γνωρίζει πως όποιος είναι αδύναμος Τον έχει μεγαλύτερη ανάγκη και σκύβει πάνω τους με τη βεβαιότητα πως θα Τον βρουν κάποτε, και θα δοξάσουν το όνομά Του με την ασφάλεια της αποδοχής Του. Γι' αυτό, μην κατηγορείτε τους μη πιστεύοντες σε Εμένα, επειδή εκείνοι θα Με βρουν κάποτε, όπως Με βρήκατε και εσείς.

Ακολούθησε το θέλημά Μου, αυτό σε οδηγεί στη Ζωή μέσα στο σώμα Μου.

Η φωνή σου θα ενώσει πολλούς ανθρώπους. Μη βιαστείς να κρίνεις όσα παρουσιάζονται μπροστά σου, να πιστεύεις όμως πως η εξήγηση θα είναι αυτή που πρέπει.

Γεννήθηκες γυναίκα για να δέχεσαι, γιατί γυναίκα είναι το χωράφι που δέχεται τον καρπό. Θυμήσου πως δεν πρέπει να ονομάζεις τις σχέσεις, γιατί ο Θεός μόνο έχει ονομάσει. Αναζήτησε το όνομα που ο Θεός σας έδωσε λοιπόν, και αυτό είναι το όνομα της Αγάπης.

Κάνεις αυτό που πρέπει, αρκεί να γνωρίζεις πως αυτό είναι αυτό που φαίνεται και όχι αυτό που υπάρχει. Μη βιάζεστε να αντικρύσετε αυτό που υπάρχει, γιατί το βλέμμα τρομάζει το ανυπότακτο ζώο και το τρέπει σε φυγή. Έχεις μπροστά σου το χρόνο για να εκπληρωθούν όλα στην ώρα τους. Άλλωστε η ζωή είναι πια όμορφη για σένα. Ζήσε την χωρίς σκέψη, χωρίς αγωνία και ανησυχία. Ξέρεις τους κύκλους της και τους περιμένεις χωρίς φόβο. Να είσαι πιστή στην καρδιά σου και αυστηρή με τους φόβους σου.

Είσαστε τόσο μακριά όσο το μυαλό σας χωρίζει και τόσο κοντά όσο σας ενώνει η Αλήθεια. Βρίσκομαι εδώ για να ενώσω τη φωνή με τον ήχο της σιωπής. Κανένα εμπόδιο δε βρίσκεται ανάμεσά σας εκτός από το παρόν. Εσύ, γυναίκα, πρέπει να περιμένεις και να αγαπάς, γιατί το έργο σου είναι έργο ζωής για κάποιους που θυμούνται μόνο το θάνατο. Ρώτα Εμένα κάθε φορά που σε βασανίζει το ερώτημα της πορείας.

Μη χάνεις την εμπιστοσύνη σου. Όταν εμπιστεύεσαι, εμπιστεύεσαι τον Θεό. Σοφία, Δύναμη, Φως, Αγάπη.

Ιησούς