2 Φεβρουαρίου 1998

 

Θα ήθελα να σου μιλήσω λίγο για όσα θα έρθουν.

Όπως βλέπεις, όλα ακολουθούν το Σχέδιο, όλα γίνονται στα βήματα της Επιλογής Μου, επειδή εσύ θέλησες και απέδειξες ότι επιθυμείς να συμβούν.

Η Φωνή σου εκφράζει το πέμπτο κέντρο, το γαλάζιο ξίφος της Ιεραρχίας. Η Φωνή σου μιλάει σε περιορισμένη κλίμακα, επειδή προηγείται το Έργο της Γέννησης, και όχι όπως νομίζεις επειδή οι δυνατότητες δεν επαρκούν. Απλώς μετατίθεται η εμφάνιση σε γήινο επίπεδο.

Απορείς για την αλήθεια όσων ακούς. Όμως θα πρέπει να μην διερωτάσαι για όσα ούτως ή άλλως θα εμφανιστούν. Όσο κρατάς τον εαυτό σου καθαρό, θα συντονίζεσαι με την Αρμονία, και αυτό θα έχει αποτελέσματα στην καθημερινότητα. Άλλωστε το παρόν είναι αυτό που «υπάρχει» για σας, και το φρόνιμο είναι να ασχολείστε μ' αυτό. Το καλό χώμα γίνεται σωστό λίκνο για το σπόρο του μέλλοντος. Εκείνοι που προετοιμάζονται για τον ερχομό του Νυμφίου δεν το κάνουν μόνο στην προοπτική αυτού του ερχομού, αλλά επειδή το έχουν αποφασίσει και επιλέξει ως προσφιλή τρόπο ζωής. Γι' αυτούς, λοιπόν, ο Νυμφίος έρχεται μέσα από τον εαυτό τους ως Δευτέρα παρουσία.

Όσοι επιλέγουν την Αγάπη και ζουν μ' αυτήν, εκείνοι δεν χρειάζεται να την περιμένουν, διότι τη δημιουργούν και μεταμορφώνουν με τη δύναμή της την πορεία τους σ' αυτό τον κόσμο – και την πορεία των άλλων.

Μη φοβάσαι, λοιπόν, διότι δε γίνεται να χάσεις κάτι που εσύ είσαι. Την αγάπη δεν την έχεις, αγάπη είσαι, και αν ακόμα χαθούν από δίπλα σου όλα όσα βλέπεις, ακόμα και αν γκρεμιστεί ο κόσμος που πατάς. Καμιά μορφή δε σταματά το Φως, κανένας χώρος δεν εγκλωβίζει το Αιώνιο.

Μείνε στην αυστηρότητα χωρίς υπαναχωρήσεις. Οι αδύναμοι εκτιμούν αυτό που φοβούνται. Οι δυνατοί σέβονται εκείνο που εκτιμούν.

Ο Υιός