7 Απριλίου 1996 (Κυριακή των Βαΐων)

 

Ο θάνατος για τους ανθρώπους μου δεν είναι παρά ένα βήμα που θα τους οδηγήσει στην ανάσταση. Ο θάνατος από μόνος του δεν είναι μία κατάσταση αλλά ένα στάδιο. Για τους αγαπημένους μου υπάρχει μόνο η ζωή, η χαρά, το φως, η μέρα. Περνούν από τα αντίθετα αλλά γνωρίζουν πως αυτά είναι μόνο ένα λεπτό μέσα στην αιωνιότητα, ένα όνειρο μέσα στην πραγματικότητα.

Οι αγαπημένοι μου δεν φοβούνται το σκοτάδι, γιατί γνωρίζουν πως μέσα στο φως και μέσα στο σκοτάδι θα βρουν εμένα, το ίδιο. Οι αγαπημένοι μου πιστεύουν πως και μέσα στη σιωπή της λύπης πάλι τους μιλάω εγώ, όπως και πριν. Οι αγαπημένοι μου βλέπουν την παρουσία μου μέσα στην άγρια θάλασσα όσο και στη γαληνεμένη.

Δεν υπάρχει παρόν ή μέλλον που να μην καθορίζεται από εμένα, γι' αυτό δεν φοβούνται. Στο βάθος της καρδιάς τους που βιώνει την καταιγίδα κρατούν αναμμένο το φανάρι της παρουσίας μου. Τότε ο πόνος δεν είναι πραγματικότητα, τότε ο πόνος γίνεται ώθηση που σηματοδοτεί την έναρξη, τη νέα γέννηση, και χάνεται.

Μη μένετε στον πόνο. Εγώ σας χαρίζω την αιώνια ευτυχία, ανοίξτε τα μάτια σας για να αντικρύσετε τις πραγματικές διαστάσεις.

Όσοι νόμισαν πως είμαι σκληρός βλέπουν μόνο την προστασία που προσφέρω στους αγαπημένους μου. Πώς θα μπορούσε να είναι σκληρός εκείνος που γεννήθηκε και πέθανε φρικτά για να ενώσει τη ζωή με την αιωνιότητα; Πώς θα μπορούσε να είναι τιμωρός εκείνος που έκανε τη μεγαλύτερη θυσία γιατί δεν άντεχε την καταστροφή των ανθρώπων;

Αναλογιστείτε πόσο σκληρά φέρθηκαν εκείνοι για τους οποίους πρόσφερα τη ζωή μου. Και τώρα φέρονται σκληρά σε κείνους που με αγαπούν και ζουν μαζί μου και μέσα μου. Είμαι εδώ λοιπόν για να προστατεύσω από την αδικία.

Πιστέψτε στο φως και στην αγάπη μου και θα μεταμορφώσετε τον κόσμο.

Εσύ, αγαπημένη, πίστεψε στη δύναμη που έχει το όνομά μου και χάρισε όσα ζητάς να λάβεις. Γιατί, να είσαι βέβαιη, όσα ζητάς θα τα λάβεις από μένα τον ίδιο. Δώσε την αγάπη όπως ακριβώς το σκέφθηκες, και θα δεις το θαύμα να πραγματοποιείται. Μην κλαις άλλο, γιατί σε καλύπτει ο Μανδύας του Φωτός μου, επειδή γνωρίζω πως η καρδιά σου είναι ευαίσθητη. Να χαμογελάς γιατί το μάθημά σου τελείωσε και η ζωή σου είναι πια ελεύθερη.

Ευχαρίστησε την αγαπημένη σου (ενν. μία φίλη) για το καλό που σου μετέδωσε (ενν. μεταβίβαση θετικής ενέργειας). Ας είναι ευλογημένη γιατί ζήτησε κάτι σπουδαίο και μπήκε στην υπηρεσία του με καθαρή καρδιά.

Να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, γιατί κανείς δεν βρίσκεται δίπλα σου τυχαία. Όμως εσύ πρέπει να τους φωτίζεις συνέχεια με το φως που θα ζητάς από εμένα. Άφησε τη σκέψη σου να πετάξει σε όνειρα φωτεινά και να ξέρεις πως από δω και πέρα όλα θα είναι πια ξεκάθαρα για σένα γιατί έδειξες προθυμία και δύναμη και πίστη.

Γίνε φάρος για τους ανθρώπους.

Θεραπεύστε όπως έκανα εγώ, με κατανόηση και πίστη στο Σχέδιο και το θέλημα του Πατέρα μου.

Η δεύτερη Παρουσία μου έχει συντελεστεί στην καρδιά σας, προετοιμάστε και τους άλλους για να με δεχθούν.

Θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Ιησούς