26 Οκτωβρίου 1995

 

Πάψε ν' αντιμετωπίζεις το ….. ανταγωνιστικά. Η φωνή σου είναι μοναδική, όπως και η υπόλοιπη ύπαρξή σου. Σταμάτα να σκέφτεσαι και ξανάρχισε να …... Η φωνή σου θα εμφανιστεί όταν δεν το περιμένεις, κι όταν αποφασίσεις να ξεχάσεις τα προβλήματα. Ο ήχος είναι σταλμένος απ' το Θεό για τους ανθρώπους· εσύ είσαι απλώς το αντηχείο, το όργανο. Μην εμποδίζεις τη φωνή του Θεού προσπαθώντας να την ελέγξεις.

Άσε το χρόνο να κυλήσει. Βιάζεσαι να έχεις το αποτέλεσμα για το οποίο δεν είσαι ακόμα έτοιμη. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να προχωράς. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να φτάσεις, δεν θα σου είναι γνωστός από πριν. Γι' αυτό μη ζητάς διαπιστευτήρια.

Είναι δύσκολος δρόμος, όμως μην αμφιβάλλεις γι' αυτόν. Ξέρεις τον προορισμό σου, απλώς δεν ξέρεις πόσο θα διαρκέσει η διαδρομή προς τα εκεί. Μη φοβάσαι και μην άγχεσαι. Έτσι καθυστερείς ακόμα περισσότερο.

Μη φείδεσαι κόπων και εξόδων, θα τα πάρεις πίσω πολλαπλάσια, αλλά και πάλι για να τα ξαναδώσεις. Προχώρα σταθερά και υπομονετικά, κλείνοντας τ' αυτιά στις Σειρήνες, αγνοώντας αυτούς που δεν ξέρουν τον προορισμό σου και θέλουν να σε αποθαρρύνουν. Μην απαντάς σ' αυτούς. Πίστευε στο Σχέδιο του Θεού, ακόμα κι αν ο δρόμος σου φαίνεται σκοτεινός. Όλα είναι προδιαγεγραμμένα, και αυτό που σου φαίνεται αποτυχία αποτελεί τύχη και εύνοια του Θεού.

Μην ξεχνάς το έργο σου και μην αλλάζεις πορεία.

Μην αφήνεις στους άλλους το δικαίωμα να σε κρίνουν.

Το μέλλον για σένα είναι πιο φωτεινό από το παρόν, γιατί θέλησες ν' ακολουθήσεις το δρόμο του Θεού. Πολλοί θα θελήσουν να σε σταματήσουν από φθόνο, ή να σε παραπλανήσουν.

Πίστευε με την καρδιά και όχι με το μυαλό.

Οι αποτυχίες που σου φαίνονται ανεξήγητες είναι απαραίτητες για να στεριώσει ο δρόμος σου.

Μείνε κοντά στους λίγους που σ' αγαπάνε.

Ο οδηγός σου σ' αγαπάει, άκουγε τα μηνύματά του για ν' αποφεύγεις τις κακοτοπιές που απλά σε καθυστερούν και κλέβουν τη χαρά σου.

Προσηλώσου στο στόχο με υπομονή. Δεν μπορείς να ξέρεις πόσος χρόνος χρειάζεται, γι' αυτό έχε απλά πίστη χωρίς γνώση. Η γνώση θα έρθει αργότερα, όταν ο καιρός θα είναι σωστός.

Άσε τα μηνύματα των Ουρανών να σε οδηγούν, όπως οι Μάγοι. Μην αποθαρρύνεσαι και μην κρίνεις. Συνέχισε το δρόμο πειθήνια και να είσαι βέβαιη πως θα φτάσεις κι εσύ στη Φάτνη.

Μην πιστεύεις στον εαυτό σου. Πίστευε στο Θεό που κατοικεί στον εαυτό σου. Εργάσου ταπεινά χωρίς απαιτήσεις και να είσαι σίγουρη πως θα λάβεις τις ανταμοιβές που σου αξίζουν.

Μην αφήνεις το ….. Μην αναζητάς εργασία πέρα απ' αυτό, γιατί χάνεις χρόνο. Απόλαυσε την αγάπη των ανθρώπων γύρω σου, αλλά μην επιζητάς αυτή τη στιγμή ….., γιατί οι συνθήκες δεν είναι ακόμα οι κατάλληλες. Αφιερώσου στο έργο σου, αυτό ζητάται από σένα την παρούσα στιγμή. Μην αφήνεις άλλους φόβους και ανησυχίες να σκιάζουν τη χαρά σου. Είναι παγίδες των στοιχειακών που επιζητούν να τραφούν απ' τη χαρά σου. Ο Θεός φροντίζει για όλους καλύτερα απ' τους ίδιους.

Λειτούργησε σύμφωνα με το θέλημα του Θεού.

Πίστεψε και θα σου ανήκει η Βασιλεία των Ουρανών.

Είμαι πάντα κοντά σας, στην υπηρεσία σας.

Ζάντος