16 Απριλίου 1997

 

Πλησιάζει ο καιρός που θα εκπέσουν οι ισχυροί και θα ανέλθουν οι ταπεινοί. Η γήινη βασιλεία του εγωισμού και του ψεύδους θα σωριαστεί σε σκόνη, όσο τα φοβισμένα βλέμματα των ισχυρών της ύλης θα γεμίζουν από τρόμο για το επερχόμενο.

Ο Υδροχόος θα πατήσει το σκορπιό και θα καταστρέψει το φαρμάκι του. Μέσα στα μάτια πια θα καθρεφτίζεται μόνο η Αλήθεια, εκεί θα υπάρχει το σύνθημα της αναγνώρισης των αγαπητών του Θεού. Από κει θα εκρέει η δύναμη που θα κατευθύνει τον Κόσμο προς την Αρχή του.

Εγώ θα επαναληφθώ και Εκείνος θα πατήσει στα βήματα των γήινων χρόνων μου, αλλά η απώλεια δεν θα καταβάλει τους κυρίους, διότι θα έχει ανοιχθεί γι' αυτούς ο δρόμος της κατάλυσης των διαστάσεων.

Η ανάληψη ευθύνης θα βοηθήσει τους ήσυχους και πράους να βρουν το σωστό δρόμο, και όχι ο εκφοβισμός. Ο τρόμος της Αποκάλυψης θα υπάρξει μόνο για εκείνους που θα αναγκαστούν να αποκαλύψουν την εκμηδένιση του Εαυτού. Αυτοί θα χωριστούν απ' τη Ζωή και από μένα.

Η ψυχή δεν καθαγιάζεται από τις πράξεις του σώματος, αλλά από τις πράξεις της ψυχής.

Ευλογημένο το όνομα των συνεργατών που θα ανοίξουν το δρόμο στον Υδροχόο. Γιατί εκείνος είναι Εγώ και εσύ και το φωτεινό Σώμα των αγαπημένων. Ο εγωισμός υπάρχει μόνο για όσους μισούν το Εγώ μέσα από το μίσος για το Εσύ. Η δική σου πορεία είναι εκεί που ο Ήλιος φωτίζει χωρίς σκιά.

Ιησούς