2 Ιουλίου 1997

 

Τα μηνύματα που έχω να σου πω είναι τα εξής:

Μην πιστεύεις όσα λένε τα λόγια των ανθρώπων, αλλά δες πώς ερμηνεύονται οι πράξεις τους. Πολλές φορές τα λόγια μιλούν αντίθετα από τις σκέψεις ή τις προθέσεις, και εκφράζουν το μέρος μόνο της πραγματικότητας που ο άνθρωπος επιθυμεί να δείξει. Άσε τον άνθρωπο να προλάβει να νιώσει ασφαλής και να βγάλει τον αληθινό του εαυτό και αυτό σημαίνει οπωσδήποτε να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και κυρίως να αντιδράσεις.

Τα μηνύματα είναι πάντα ξεκάθαρα και μιλούν ευθέως στην ψυχή σου, έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση διλήμματος ή ασάφειας ή απουσία προσοχής από μέρους σου. Για ο,τιδήποτε δεν είσαι σίγουρη, αυτό είναι προϊόν σκέψης και όχι σημάδι από το Θεό. Τότε, όταν συμβεί να μην είσαι σίγουρη για το τι πρέπει να κάνεις, ανάστειλε κάθε ενέργεια και απόφαση και συνδέσου με το Θεό. Για να βρίσκεσαι στην κατάσταση που βρίσκεσαι σημαίνει πως αυτό ήθελε ο Θεός από σένα τη συγκεκριμένη στιγμή. Αν έπρεπε να κάνεις κάτι άλλο, τότε αυτό θα είχε μιλήσει ξεκάθαρα μέσα σου χωρίς περίπτωση παρανόησης.

Μερικοί άνθρωποι έρχονται με κάποια προσδιορισμένη αποστολή. Σ' αυτούς δεν υπάρχουν επιλογές ούτε σταυροδρόμια, διότι η πορεία τους είναι σαφώς προδιαγεγραμμένη. Αυτοί, όπως η Μητέρα Γαβριηλία, ακολουθούν μόνο τα βήματα που τους υπαγορεύονται. Για σας όμως είναι διαφορετικά. Εσείς έχετε ακόμα να ολοκληρώσετε την εξέλιξη της ψυχής σας, και αυτό σημαίνει πως έχετε επιλογές που πρέπει να κάνετε, και όλα – ή τα περισσότερα έστω – είναι εν εξελίξει. Γι' αυτό σου ζητάται πολλές φορές να αποφασίσεις επί τόπου, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο προδιαγεγραμμένο μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις.

Δείξε εμπιστοσύνη και αγάπη. Μη μου ζητάς τα δεδομένα. Σε διαβεβαιώ πάντως πως διανύεις μία πολύ φωτεινή περίοδο ζωής, είσαι κοντά μου, ίσως για πρώτη φορά τόσο συνειδητοποιημένα.

Ιησούς