23 Νοεμβρίου 1997

 

Αγαπημένο παιδί, πόσο εύκολα αγγίζεις την Ψυχή Μου, μέσα στα μάτια σου βασιλεύει το Φως, μέσα στη φαντασία σου ζει η Πραγματικότητα. Όταν γεννήθηκες πήρες το όνομα που είχες για Μένα τότε, για να χαραχτεί η πορεία σου οριστικά. Το όνομα έχει βαθιές ρίζες στην «Ψυχή του Κόσμου», για όποιον μπορεί να αναζητήσει την Αλήθεια στην πηγή της.

Θα σου μιλήσω λίγο για το μέλλον. Ο κόσμος στη Νέα Εποχή θα ανακαλύψει τον Εσωτερικό Δρόμο. Μέσα από τη σιωπή και την αφάνεια θα οδηγηθεί πίσω στην πρωταρχική ζωή, εκείνη που έχασε όταν τα νερά κάλυψαν την επιφάνεια της Γης. Αυτοί που έφυγαν όμως, έφυγαν μόνο σωματικά, και άφησαν την ανθρωπότητα να ξανακάνει το δρόμο απ' την αρχή, για να αποφύγει αυτή τη φορά την ίδια κατάληξη. Η τεχνολογική ωριμότητα δεν στάθηκε ικανή να αποτρέψει μία μοιραία εξέλιξη, γι' αυτό χρειάζεται τώρα η ψυχολογική ωριμότητα. Οι άνθρωποι εκείνοι ξαναέρχονται για να ακυρώσουν το κακό αποτέλεσμα, και να μπορέσουν να περάσουν πάλι τις Πύλες του Παραδείσου. Είναι αυτό για το οποίο μιλάει συμβολικά το «προπατορικό αμάρτημα», η ψυχολογική ανωριμότητα των ανθρώπων που τους οδήγησε στην καταστροφή τους τότε, όχι πλήρη φυσικά, αλλά αναγωγή σε ένα σημείο εκκίνησης απ' όπου θα μπορούσαν μέσα από νέο δρόμο να ξαναβρούν την Επίγεια ζωή όπως λειτουργούσε πριν, να ξαναγυρίσουν δηλαδή συμβολικά στον Παράδεισο.

Ήρθε ο καιρός να χαραχτεί αυτό το νέο μονοπάτι. Μέσα από σας όλους που λειτουργείτε, συνειδητά ή όχι, σ' αυτό το επίπεδο, θα δράσει η θέληση για επιστροφή στο «καθ' ομοίωσιν». Βλέπεις, ο άνθρωπος κράτησε την «εικόνα» για να τον καθοδηγεί στα δύσκολα αρχικά στάδια της προσπάθειας για εξέλιξη απ' την αρχή πάνω στα υπολείμματα μιας ζωής που σβήστηκε μέσα από τις τεράστιες φυσικές καταστροφές.

Εσύ μπορείς και θυμάσαι πολλά, ακόμα και από εκείνη την παλαιά ζωή. Ζεις την έβδομη ζωή σου, γι' αυτό γεννήθηκες στον αριθμό αυτό. Η βοήθεια που προσφέρεις στη Νέα Εποχή είναι πολύτιμη, παρότι το φορτίο δεν είναι εύκολο να το αντέξεις· όμως, πρέπει να εμπιστεύεσαι απόλυτα τη Δύναμη που ακολουθεί τη ζωή σου και σε προστατεύει.

Είναι επίσης καιρός να σου μιλήσω για το …… Διάλεξες το …... για να εκτονώνεις μέσα απ' αυτό τον έντονο ψυχισμό σου. Μην ξεχνάς πως η επίγεια φύση του είναι θηλυκή, ο Πλανήτης που κυριαρχεί στη γέννησή σου η Σελήνη, και αυτά αποκαλύπτουν την έντονη εσωτερικότητά σου. Το …. υπάρχει για σένα, ως δικλείδα ασφαλείας, αλλά δεν είναι συνδεδεμένο με τον προορισμό σου. Αυτό σημαίνει πως θα έχεις την ευκαιρία να ….. για όσο το χρειάζεσαι και το επιλέγεις (εφόσον όλα, όπως σου έχω ξαναπεί, καθορίζονται από τη δική σου απόφαση), όμως δεν είναι αυτός ο δρόμος που θα σε φέρει στο προαποφασισμένο σου έργο. Απλά σκέψου και προγραμμάτισε το σημείο στο οποίο θα ένιωθες πως είσαι ισορροπημένη, και αυτό θα γίνει. Μπορείς όμως και να το περιορίσεις, όσο νιώθεις ότι σε πιέζει. Η φωνή σου είναι ένα δώρο για σένα, που μπορείς να το φτάσεις όπου εσύ επιθυμείς. Το αληθινό σου έργο όμως βρίσκεται αλλού.

Χαλύβδωσε το χαρακτήρα σου και άφησε τον εαυτό σου να φτάσει στην Υπέρτατη Κοινωνία μ' εκείνους που σε καθοδηγούν. Εκπαίδευσε το νου σου στο να σιωπά όταν μιλούν τα εσώτερα αισθήματα, γιατί εκείνα σε φέρνουν κοντά στην Αλήθεια με την οποία πρέπει να ζεις.

Μην ψάχνεις σε εξωτερικές οργανώσεις, διότι εκεί δεν είναι εύκολο να βρεις το αγνό, καθαρό φως που σε καθοδηγεί.

Εμπιστεύσου πρώτα και πάνω απ' όλα όσα εμφανίζονται στο δρόμο σου, τη Φωνή που σε συνδέει μ' εκείνους που επιθυμούν να επιστρέψει η ανθρωπότητα στην πρωταρχική της ευδαιμονία.

Ακολούθησε τα βήματα ένα ένα, χωρίς βιασύνη, διότι το οικοδόμημα της Νέας Εποχής πρέπει να βασιστεί σε γερά θεμέλια που δεν θα κλονιστούν ξανά όσο η δύναμη των ανθρώπων θα μεγαλώνει. Και πρέπει εσύ η ίδια να αποκτήσεις απόλυτο έλεγχο στον εαυτό σου, να τον στηρίξεις έτσι ώστε να μη σαρωθεί από τους κραδασμούς της γέννησης του Καινού.

Όταν ο αγώνας δε θα σε κουράζει πια, τότε θα σημαίνει πως η νίκη έχει επιτευχθεί.

Εμπιστεύσου πως όλα όσα έχουν προβλεφθεί θα πραγματοποιηθούν εύκολα μόλις έρθει ο κατάλληλος χρόνος. Μέχρι τότε αφέσου στο παρόν και ζήσε το με σιγουριά και χαλαρότητα, διότι όσα έχει πει ο Λόγος, αυτά ήδη ζουν πίσω απ' τα μάτια σας.

Διδάσκαλος Ιησούς